MittDatasenter

Nutanix HCI servermiljø

Den beste datasenterløsningen til små og store bedrifter som ønsker en sikker skytjeneste med høy ytelse og forutsigbare kostnader. Serit Multi Cloud gir deg fleksibiliteten til skyen kombinert med nærhet til dine data fra 7 datasenter i Norge og dekker både edge, core og cloud. Tjenesten leveres av Serit, som med over 300 kompetente medarbeider på 30 lokasjoner i Norge er din lokale tilbyder av komplette løsninger og kompetanse innen datasenter og IT drift.

Hvorfor Nutanix HCI servermiljø?

Enkelhet:

Nutanix HCI gir en enklere og mer effektiv IT-drift, da det kombinerer ulike IT-infrastrukturkomponenter (som datalagring, nettverk og databehandling) i én enkelt løsning. Dette betyr at du kan administrere hele infrastrukturen fra en enkelt konsoll, noe som reduserer kompleksiteten og tiden som kreves for administrasjon.

Fleksibilitet:

Nutanix HCI gir deg fleksibiliteten til å kjøre ulike applikasjoner på samme infrastruktur, uavhengig av operativsystem eller programvare. Dette betyr at du kan dra nytte av virtualiseringsteknologi og distribuere applikasjoner og tjenester raskere og enklere enn med tradisjonelle løsninger.

Skalerbarhet:

Nutanix HCI kan enkelt skaleres, slik at du kan utvide infrastrukturen når du trenger det. Dette gjør det mulig å håndtere økende arbeidsbelastninger og voksende datastørrelser uten å måtte gjøre større investeringer eller endringer i infrastrukturen.

Ytelse:

Nutanix HCI er bygget for å levere høy ytelse, og kan derfor støtte krevende applikasjoner og arbeidsbelastninger. Med Nutanix HCI kan du dra nytte av avanserte funksjoner som automatisering, sikkerhet og høy tilgjengelighet, som alle bidrar til å forbedre ytelsen og påliteligheten.

Kostnadseffektivitet:

Nutanix HCI kan være mer kostnadseffektivt enn tradisjonelle servermiljøer, da det reduserer behovet for å kjøpe og vedlikeholde separat lagring, nettverk og databehandlingsutstyr. I tillegg kan det bidra til å redusere kostnader knyttet til strøm og kjøling, og krever mindre plass i datarommet.

Are Fagerheim

Fagselger, Datasentertjenester

Vite mer?

Book et møte for uforpliktende demo