99,9% oppetid

Hvor lenge tåler din bedrift å være uten IT-tjenester? Alvorlige hendelser er dessverre noe som inntreffer, og da et det viktig å være forberedt.

MittDatasenter.no baserer sine løsninger på redundans i alle ledd og kan levere over 99,9% oppetid. Det vil si at tjenestene er designet for å være robuste og tåle brudd i maskinvare eller infrastruktur.

I tillegg velger flere av våre kunder geografisk redundans for å sikre seg mot større strømutfall i regioner der de er ekstra sårbare.

Fordelen med Mittdatasenter.no er at du gjennom vår distribuerte datasentermodell kan speile dine data nært dine kunder, selv om de er et annet sted i landet. Det gir større robusthet mot feilsituasjoner og høyere hastigheter.

Våre erfarne konsulenter vil også kunne være med å utvikle en komplett katastrofeplan for din bedrift.

En solid og langsiktig partner

Serit har et godt samarbeid med alle de største datasenterleverandørene og ble blant annet kåret til Årets datasenterpartner i 2016 av Lenovo. Serit er også sertifisert platinum partner for DELL Technologies og silver partner for Hewlett Packard Enterprise på dataromsteknologi, og har løsninger fra alle leverandørene installert i våre datasenter.