KUBERNETES Serit

Ved å drifte dine tjenester i Serit Tromsøs Kubernetes-cluster, vil du dra nytte av en rekke verktøy utviklet og skreddersydd for å bidra til en sikker, kostnadseffektiv, redundant og profesjonell drift av dine tjenester.
About Us

Fully-managed Privat Kubernetes Norge

Ved å drifte tjenester i Serit Tromsøs Kubernetes-cluster, vil du dra nytte av en rekke verktøy utviklet og skreddersydd for å bidra til en sikker, kostnadseffektiv, redundant og profesjonell drift av tjenester. For eksempel vil tidsbruk og kostnader knyttet til å rulle ut nye versjoner av tjenester som allerede kjører i vårt Kubernetes-cluster reduseres betydelig, sammenlignet med tjenester som kjører på en tradisjonell serverløsning. Kostnadsbesparelsen oppstår fordi vi har automatisert prosesser som bygging, testing, sikkerhetsskanning og utrulling av applikasjoner på vår plattform. For deg betyr det at installasjon, konfigurasjon og drift blir enklere, billigere og tryggere!

Økt Produktivitet

Reduser Kostnader

Sikker Kryptert SSL

Trust

Hvorfor Velge Oss

Applikasjonsdrift

Vår skreddersydde Kubernetes-plattform er spesielt tilrettelagt for DevOps-miljø som trenger en trygg havn for sine utviklingsprosjekter. Med en topp moderne plattform basert på Linux, Docker og Kubernetes, og en strømlinjeformet CI/CD pipeline står vi klare for å hjelpe deg til å fokusere på å skape innhold i dine applikasjoner fremfor å bruke tiden på administrasjon og drift.

Sikkerhet

Alle moderne nettsider forventes å kryptere trafikk mellom bruker og nettsiden. Dette er sentralt for å beskytte passord, personopplysninger, sensitive opplysninger, integritet og konfidensialitet i kommunikasjonen over internett. Måten en sikrer trafikk på, er ved å tilby kommunikasjon over HTTPS-protokollen, noe som krever et gyldig SSL-sertifikat. Uten et gyldig sertifikat vil enkelte nettlesere blokkere tjenesten og søkemotorer som Google vil ikke vise nettsiden i søkeresultater.

Tjenesten er levert av Serit Tromsø – Ditt Kubernetes Cluster

Fully-managed
privat Kubernetes

Innpass
på felles Kubernetes-kluster i Norge

Kubernetes
batteries included, ready to go

DevOps

S2 Block Storage

TA KONTAKT

SERIT TROMSØ

KLØVERVEIEN 17
9016 TROMSØ

ÅPNINGSTIDER

08:00 TIL 16:00

RING OSS

934 14 555