MittDatasenter

Fleksibelt oppsett

For mindre bedrifter og SMB-markedet tilbyr vi en enkel inngangstjeneste med de viktigste tjenestene satt opp i et standardoppsett som dekker de fleste behov. Dette forenkler prosessen med å komme i gang, og du som kunde trenger ikke gjøre avanserte beregninger for å få på plass en god løsning.

Hos MittDatasenter.no kan du også skreddersy ditt datasenteroppsett i stor grad. Dette vil i stor grad gjelde større virksomheter med mer kompliserte oppsett. Kanskje har du også en egen IT-avdeling som konfigurerer og drifter systemer, men ønsker et stabilt datasentermiljø å kjøre tjenestene i uten å bygge dette selv. Dagens IT-løsninger er gjerne også sammensatt og komplekse. Ofte er det behov for en hybrid løsning der noen data lagres lokalt, noe hos oss, og noe i skyen, eller hos annen 3.part.

Sentralt i slike oppsett er sikring av data med redundant lagring og backup. Våre konsulenter har lang erfaring i å designe. sette opp og drifte hybride løsninger, der vi henter det beste fra ulike verdener. Sammen med kunden finner vi den løsningen som passer best, ut fra dine behov, kunnskap og ønsker. Uavhengig av løsning får du som kunde en sikker og tilgjengelig IT, med skalerbar og forutsigbar økonomi. Våre datasentre er designet for integrasjon av tjenester mot andre datasentre, som for eksempel Microsoft, Google og Amazon. Gjennom bruk av ulike lokasjoner vil vi kunne sikrer dine data slik at de alltid er tilgjengelig.

Våre datasentre svarer til kravene til ny personvernforordning (GDPR) og med tilgang til vårt supportsenter får kunden et fast kontaktpunkt å forholde seg til.

Referanser

Kongsberg Spacetec

Are Fagerheim

Fagselger, Datasentertjenester

Vite mer?

Book et møte for uforpliktende demo