MittDatasenter

High Performance Computing

Vi har lang kompetanse med drift og utvikling av både plattform og applikasjoner for beregningstjenester og analyse. Vår plattform for high performance computing (HPC) er bygget på AMD EPYC, InfiniBand, og flash-storage med Linux på toppen. Dette gir deg en fleksibilitet og ytelse enten du driver med HPC, Web 2.0, machine learning, business intelligence eller vitenskaplige beregninger.

Hvorfor High Performance Computing?

Økt ytelse:

HPC kan tilby en ekstremt høy grad av ytelse og hastighet når det kommer til beregninger og analyse, noe som kan være avgjørende for virksomheter som trenger å bearbeide store datamengder på kort tid.

Skalerbarhet:

HPC-plattformer kan enkelt skaleres opp og ned etter behov, slik at man kan tilpasse seg endringer i datamengde eller antall brukere uten å måtte investere i ny maskinvare eller infrastruktur.

Redusert tid og kostnader:

Ved å benytte HPC kan man redusere tiden det tar å utføre komplekse beregninger, noe som igjen kan spare virksomheten både tid og penger.

Bedre kvalitet:

HPC kan hjelpe virksomheter å øke nøyaktigheten og kvaliteten på analysene og resultatene de produserer, noe som kan være avgjørende for å ta gode beslutninger og oppnå konkurransefortrinn.

Større fleksibilitet:

Med en HPC-plattform kan man enkelt bytte ut eller oppgradere komponenter og programvare etter behov, slik at man kan tilpasse seg endringer i teknologien og behovene til virksomheten. Dette gir større fleksibilitet og mulighet for innovasjon.

Are Fagerheim

Fagselger, Datasentertjenester

Vite mer?

Book et møte for uforpliktende demo