Consto AS

Consto AS er et landsdekkende nordnorsk entreprenørkonsern med 780 ansatte i Norge og Sverige og en omsetning på over 5 mrd. kroner.

Consto AS ble etablert høsten 2006 som et nordnorsk byggentreprenør-selskap. I løpet av få år er virksomheten utvidet med regionale etableringer over hele Norge og i Sverige.

Consto har i dag underavdelinger i: SørVest: Kristiansand og Stavanger. Østlandet: Oslo, Lillestrøm  og Kløfta. Vestlandet: Bergen, Ålesund, Molde og Florø. Midt-Norge:   Trondheim og Surnadal .  Nord-Norge: Tromsø, Harstad, Bodø, Narvik, Mo i Rana, Hammerfest, Alta og Kirkenes.

Consto i Sverige
Virksomheten i Sverige er organisert under Consto AB med selskaper i Karlstad og Stockholm.

Anleggsvirksomhet på Østlandet og Nord-Norge
Consto  Anlegg har anleggsvirksomhet på Østlandet og i Nord-Norge, gjennom datterselskaperne Consto Anlegg Øst og Consto Anlegg Nord.

Consto og Serit
Consto har brukt Serit siden oppstarten og selskapets tjenester har vokst i takt med selskapet. Leveransene har vært konsulenttjenester, drift av alle dataromstjenester, samt support. I tillegg er det utviklet flere bransjespesifikke løsninger, blant annet “Byggkontor som en tjeneste” og “Prosjekthotell som en tjeneste”.

Serit leverer en rekke tjenester til Consto, der en av de viktigste er “Serit 24/7 support”. Med Serits servicesenter kan alle medarbeidere ringe å få hjelp uansett utfordringer, en tjeneste som de ansatte i Consto er svært fornøyde med.

For meg og Consto er det viktig å tenke langsiktighet når det gjelder vår leverandør av IKT systemer. Serit har levert i alle disse årene og leveransen former seg til det bedre for hvert år, fra begge sider. Når Serit har levert alle systemene til oss i så mange år, har vi fått en unik mulighet til å forme leveransene til det beste for både Consto og Serit. Dette samarbeidet har gitt oss trygghet for at vi til enhver tid har systemer som følger dagens behov.

Svein Børre Mathisen (IKT-sjef Consto)